✔ Nopea toimitus
✔ 30 päivän avoin kauppa
✔ Osta nyt, maksa myöhemmin
logo
SuosikitSuosikit

Manuaaliset verenpainemittarit

Color4carelta löydät luotettavat manuaaliset verenpainemittarit sekä terveydenhuoltoon että kotikäyttöön.

Manuaaliset verenpainemittarit hoitolaitoksiin ja kotikäyttöön

Manuaalista verenpainemittaria käytettäessä olkavarren ympärille kiinnitetään mansetti ja pumpataan pallopumpulla ilmaa mansettiin siten, että se puristaa verisuonet. Mittarissa on käytännöllinen 2-in-1-letkujärjestelmä, joten pallopumppu ja manometri toimivat saman letkun kautta. Tämä tekee manuaalisesta verenpainemittarista erittäin helppokäyttöisen, ja siitä on helppo lukea sekä positiivinen että negatiivinen paine. Tarjoamme värikkäitä, edullisia, laadukkaita ja käyttäjäystävällisiä manuaalisia verenpainemittareita, jotka antavat turvallisia ja luotettavia tuloksia. Mittaa potilaidesi tai perheenjäsentesi verenpaine Color4caren luotettavalla manuaalisella verenpainemittarilla!

Osta verenpainemittari hyvään hintaan Color4carelta

Color4caren manuaaliset verenpainemittarit tarjotaan monissa kauniissa väreissä, jotta terveydenhuollon arjesta tulisi hieman hauskempaa ja värikkäämpää. Manuaaliset verenpainemittarimme toimivat tehokkaina työvälineinä yhtä hyvin hoitolaitoksissa kuin kotioloissa. Mansettia suositellaan olkavarsille, joiden ympärysmitta on 25 - 40 cm, ja ne sopivat yhtä hyvin lapsille, teini-ikäisille ja aikuisille.

Tarjoamme myös manuaalisia verenpainemittari- ja stetoskooppeja yhteensopivissa väreissä sekä kätevän stetoskooppikotelon.