✔ Nopea toimitus
✔ 30 päivän avoin kauppa
✔ Osta nyt, maksa myöhemmin
logo
SuosikitSuosikit

Sandaalit

149 osuma(a)

Olet nähnyt 24 149 artikkelista

Color4caren laajaan jalkinevalikoimaan kuuluvat myös naisten ja miesten sandaalit useissa eri malleissa ja väreissä. Täältä löydät työsandaalit pitkiin työpäiviin terveydenhuollossa, optimaalisen mukavat ortopediset sandaalit sekä tyylikkäät slip-in-sandaalit, jotka sopivat sekä työhön että vapaa-aikaan.

Sandaalit miehille ja naisille Color4carelta

Tarjoamme naisten ja miesten iskunvaimennussandaalit useilta kokeneilta valmistajilta, jotka keskittyvät aina laatuun, mukavuuteen ja toimivuuteen. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että olisimme unohtaneet tyylin ja muotoilun laajassa valikoimassamme - meiltä löydät pehmeät ja tyylikkäät sandaalit, joitka lisävät eleganssia ja väriä työasuusi. Valitse mukavat työsandaalit, ergonomiset sandaalit, modernit slip-in-sandaalit sekä antistaattiset ja ESD-hyväksytyt sandaalit vaativiin terveydenhuoltoympäristöihin. Color4carella jokainen voi löytää suosikkinsa.

Terveydenhuollon ammattilaisille suunnatut toiminnalliset työsandaalit

Niille ammattilaisille, jotka tekevät pitkiä päiviä jaloillaan ja kävelevät usein kovilla lattioilla, on välttämätöntä käyttää toimivia ja mukavia työkenkiä tai -sandaaleja. Työsandaali on erinomainen valinta työkengäksi, sillä sen rakenne tarjoaa tukea ja iskunvaimennusta monien tuntien seisomiseen ja kävelyyn. Meiltä löydät toiminnalliset naisten ja miesten työsandaalit, jotka tarjoavat mukavan iskunvaimennuksen ja joissa on useita käytännöllisiä toimintoja. Jos etsit tyylikkäitä, mukavia ja pehmeitä sandaaleita, joita voi käyttää sekä töissä että vapaa-ajalla, olet tullut oikeaan paikkaan. Laajasta miesten ja naisten sandaalien valikoimastamme jokainen voi löytää suosikkinsa - tarjolla on tyylikkäitä sandaaleita ja käytännöllisiä työsandaaleita sellaisilta tuotemerkeiltä kuin Birkenstock, Scholl ja Beez.