✔ Nopea toimitus
✔ 30 päivän avoin kauppa
✔ Osta nyt, maksa myöhemmin
logo
SuosikitSuosikit

Otoskoopit, oftalmoskoopit ja dermatoskoopit

11 osuma(a)

Olet nähnyt 11 11 artikkelista

Color4caren laajasta valikoimasta löydät erilaisia diagnostisia työkaluja, joita käytetään laajasti päivittäin eri terveydenhuollon ammateissa. Täältä löydät edullisia otoskooppeja, oftalmoskooppeja ja dermatoskooppeja, joita voi käyttää sekä terveydenhuollossa että kotona.

Otoskoopit koti- ja terveydenhuoltokäyttöön

Otoskoopit on suunniteltu ulkokorvan kanavien ja tärykalvon tutkimiseen sekä erilaisten tulehdusten, halkeamien tai muutosten tunnistamiseen. Korvalampun avulla voit myös nähdä, onko tärykalvo vaurioitunut tai puhjennut tai onko korvassa vieraita esineitä tai loisia. Tarjoamme korkealaatuisia ja toimivia otoskooppeja ADC- ja GIMA-tuotemerkeiltä, joilla on pitkä kokemus lääkinnällisten laitteiden kehittämisestä ja valmistuksesta. Tarjolla on myö erikokoisia lisäkorvasuppiloita. Jos etsit koti- tai terveydenhuoltokäyttöön tarkoitettua otoskooppia, voit ostaa sen edullisesti Color4care-verkkokaupasta.

Korvalamppumme sopivat täydellisesti myös pienempien eläinten tutkimiseen.

Laadukkaat oftalmoskoopit Color4care-verkkokaupassa

Diagnoosivälinevalikoimaamme kuuluu myös oftalmoskooppi, joka on optinen väline silmän verkkokalvon tutkimiseen. Oftalmoskoopilla tutkitaan silmänpohjan verisuonia eri diagnoosien tekemiseksi. Tarjoamme ADC:n ja GIMA:n käytännöllisiä oftalmoskooppeja, joissa on erinomainen värintoisto ja useita aukkovaihtoehtoja. Color4carelta löydät laadukkaat ja edulliset oftalmoskoopit, jotka mahdollistavat turvalliset ja varmat tutkimukset.

Dermatoskoopit turvallisia tutkimuksia varten

Tarjoamme myös kokeneen GIMA-valmistajan tekemän dermatoskoopin, jota käytetään mm. pigmenttimuutosten ja ihotulehdusten tutkimiseen. Dermatoskooppi toimii suurentavana linssinä, ja se on laajalti käytetty työkalu eri terveydenhuollon ammateissa. Osta dermatoskoskoopit, otoskoopit ja oftalmoskoopit edullisesti Color4care-verkkokaupasta, jotta voisit tehdä turvallisia ja varmoja tutkimuksia!