✔ Nopea toimitus
✔ 30 päivän avoin kauppa
✔ Osta nyt, maksa myöhemmin
logo
SuosikitSuosikit

Nytello

Nytello työvaatteet on suunniteltu siten, että voit käyttää laadukkaita ja mukavia vaatimuksiasi vastaavia hoitoalan työvaatteita.

Nytello työvaatteet terveydenhuollon ammattilaisille

Meillä on laaja valikoima korkealaatuisia Nytello työvaatteita, jotka keskittyvät paljon laatuun ja mukavuuteen, mutta antaa silti mahdollisuuden käyttää todella hyvännäköisiä vaatteita töissä. Riippumatta siitä, millaista tyyliä haet, takaamme, että löydät tuotteita, joista pidät valikoimastamme. Terveydenhoidossa vaatteita on pestävä korkealla asteikolla, jotta ne täyttäisivät hygieniavaatimukset samalla, kun vaatteiden tulisi olla pitkäikäisiä. Siksi Nytello työvaatteet käyttävät vain materiaaleja, jotka täyttävät nämä vaatimukset. Nytellon valikoimasta löytyy erilaisia värejä, joten voit helposti yhdistellä vaatteitamme, kenkiämme ja asusteitamme. Joten muista lisätä oma tyylisi työvaatteisiin ja levitä ylimääräistä iloa käytävillä.

Nytello aina kuuntelee sitä, mitä asiakas etsii

Nytello on suunnitellut ja valmistanut yli 75 vuotta ammattitaitoisia vaatteita, jotka ovat mukavia ja toimivia edulliseen hintaan. Nytellon painopisteenä on aina asiakas ja asiakkaan tarpeet. He aina kuuntelevat, mitä asiakas etsii ja he yrittävät kehittää kokoelmiaan, jotta voit saada haluamasi työvaatteet. Nytello työvaatteen materiaali valitaan aina huolella, jotta luodaan työvaatteet, jotka antavat työiloa ja mukavuutta työssä. Nytello työvaatevalikoimastamme löydät kaiken tarvitsemasi, kuten tunikat, mekot, neulepuserot ja housut useissa eri malleissa, väreissä ja erilaisissa kangasominaisuuksissa.

78 osuma(a)

Olet nähnyt 24 78 artikkelista