✔ Nopea toimitus
✔ 30 päivän avoin kauppa
✔ Osta nyt, maksa myöhemmin
logo
SuosikitSuosikit

Scholl

Scholl perustettiin vuonna 1904, eli sillä on yli 100 vuoden kokemusta tältä alalta. Perustaja William Mathias Scholl halusi ymmärtää jalkojen ja muun kehon välisen yhteyden, ja hänen arvojensa pohjalta Scholl jatkaa nykyäänkin. Scholl on erikoistunut valmistamaan mukavia kenkiä, joilla on optimaalinen istuvuus, tuki ja vakaus sekä pitkä kestävyys.

Scholl-sandaalit ja työkengät optimaalista mukavuutta varten

Hoitoalan työarjesta menee paljon aikaa kävelemiseen ja seisomiseen, joten on erityisen tärkeää, että sinulla on mukavat työkengät, jotka sopivat tarpeisiisi. Meiltä löydät sekä naisille että miehille tehdyt Schollin työkengät ja sandaalit, jotka on suunniteltu vähentämään jalkojen altistumista päivittäiseen rasitukseen. Schollin laajasta valikoimasta löydät kaiken sandaaleista ja tossuista mukaviin tennareihin. Scholl käyttää ainutlaatuista Bioprint-teknologiaa, jonka avulla kengän pohja edistää luonnollista ja mukavaa tapaa liikkua, mikä puolestaan auttaa ehkäisemään tai lievittämään väärästä jalka-asennosta johtuvaa polvikipua. Scholl-kengät tarjoavat myös hyvän tuen jalan kaarelle ja pitävät jalkaterän paikoillaan jakaen painon tasaisesti ja luoden paremman ryhdin.

Anatomisesti muotoillut Scholl-kengät ja sandaalit

Scholl-valikoimastamme löydät mukavat ja tyylikkäät naisten ja miesten kengät ja sandaalit, jotka toimivat yhtä hyvin työkenkinä kuin vapaa-ajan kenkinä. Biomechanics-tekniikalla valmistettujen pohjien ansiosta jalkaterät ovat aina oikeassa ja luonnollisessa asennossa. Tämä vähentää ylipronaatiosta johtuvaa kipuvaaraa kantapäissä, nilkoissa, polvissa sekä alaselässä. Sen lisäksi, että ne ovat mukavat ja anatomisesti muotoillut, Schollinkengät myös näyttävät hyvältä ajattoman tyylikkään muotoilunsa ansiosta. Schollin sandaalit ja kengätsopivat täydellisesti, sillä ne tarjoavat optimaalisen mukavuuden ja antavat erityisen hyvän tuen pitkinä työpäivinä, jolloin joudut viettämään monta tuntia jaloillasi. Osta Color4carelta tänään!

62 osuma(a)

Olet nähnyt 24 62 artikkelista