✔ Nopea toimitus
✔ 30 päivän avoin kauppa
✔ Osta nyt, maksa myöhemmin
logo
SuosikitSuosikit

Työtarvikkeet

571 osuma(a)

Olet nähnyt 24 571 artikkelista

Color4care tarjoaa suurimman osan siitä, mitä saatat tarvita terveydenhuollon ammatissasi. Olemme koonneet laajan valikoiman laadukkaita ja toimivia tuotteita, jotka auttavat sinua päivittäisissä hoitotehtävissäsi.

Toiminnalliset ja värikkäät työtarvikkeet hoitoalan ammattilaisille

Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että olisimme tinkineet tyylistä ja muotoilusta - tarjoamme pirteän näköisiä työtarvikkeita luovilla kuvioilla ja eloisilla väreillä, joiden avulla voit tuoda väriä ja tyyliä työympäristöösi. Tuotteidemme avulla voit lisätä oman persoonallisen kosketuksen työasuusi ja tuoda iloa niille, joita kohtaat terveydenhuollon ammatissasi.

Työtarvikkeita kaikille terveydenhuollon ammattilaisille

Hoitotarvikevalikoimastamme löydät värikkäitä ja toimivia tuotteita, jotka auttavat sinua suorittamaan päivittäiset tehtäväsi. Löydät verkkokaupastamme kaikenlaisia tarvikkeita erimallisista hoitajan kelloista ja käytännöllisistä kynätaskuista värikkäisiin henkilökorttipidikkeisiin, hauskoihin mukeihin ja terveydenhuollon inspiroimiin koruihin. Laajasta valikoimastamme lääkärit, sairaanhoitajat ja muut terveydenhuollon ammattilaiset löytävät helposti juuri heidän työhönsä sopivia lisävarusteita ja yksilöidä niiden avulla työasunsa. Tilaa työtarvikkeita Color4care-verkkokaupasta jo tänään!