✔ Nopea toimitus
✔ 30 päivän avoin kauppa
✔ Osta nyt, maksa myöhemmin
logo
SuosikitSuosikit

Tennarit

105 osuma(a)

Olet nähnyt 24 105 artikkelista

Color4care tarjoaa laajan valikoiman kenkiä sekä miehille että naisille - mukaan lukien tyylikkäät ja mukavat lenkkarit useissa eri malleissa. Täältä löydät slip on -lenkkarit, ortopediset lenkkarit ja klassiset tennarit useissa eri väreissä ja malleissa.

Tyylikkäät ja mukavat lenkkarit miehille ja naisille

Jos etsit iskuja vaimentavia ja tyylikkäitä työkenkiä, lenkkarit ovat hyvä vaihtoehto. Tarjoamme toimivia, kestäviä, mukavia ja edullisia lenkkareita naisille ja miehille Schollilta, Bagheeralta, Skechersiltä sekä omalta Beez-tuotemerkiltämme. Pehmustetut ja mukavat lenkkarityyliset työkengät ovat täydellinen vaihtoehto niille, jotka tekevät pitkiä työpäiviä jaloillaan. Lenkkareissamme on iskuja vaimentavat pohjat vähentämässä ja ehkäisemässä polvi-, nivel- ja selkäkipuja, joita voi helposti esiintyä, kun seisot ja kävelet paljon kovilla lattiapinnoilla. Color4caren mukavilla ja edullisilla lenkkareilla kävelet oikein, tyylikkäästi ja mukavasti niin töissä kuin vapaa-ajallakin!

Lenkkarimalliset työkengät optimaalista mukavuutta varten

Tarvitsetko uudet tennarit töihin vai haluatko päivittää kenkäkaappisi vapaa-ajan harrastuksia varten? Color4caren mukavat lenkkarit ovat täydellinen valinta, jos haluat maksimaalisen mukavuuden kenkiisi. Niille, jotka haluavat nopeasti ja helposti puettavia ja riisuttavia kenkiä, värikäs slip on -jalkinevalikoimamme on hyvä paikka aloittaa. Tarjoamme myös ortopediset lenkkarit, joissa on ergonominen jalkapohja ja vakaa rakenne tarjoamassa lisätukea pitkien työpäivien aikana. Etsitpä sitten klassisia lenkkareita tai lenkkarityylisiä työkenkiä, löydät etsimäs takuullai Color4carelta!