✔ Nopea toimitus
✔ 30 päivän avoin kauppa
✔ Osta nyt, maksa myöhemmin
logo
SuosikitSuosikit

Pulssioksimetrit

7 osuma(a)

Olet nähnyt 7 7 artikkelista

Pulssioksimetri, joka tunnetaan myös saturaatiomittarin nimellä, on väline, jota käytetään veren happipitoisuuden helppoon ja tehokkaaseen mittaamiseen. Pulssioksimetri käyttää kahta valon aallonpituutta, jotka kulkevat kehon kudosten läpi, laskee valtimo- ja laskimoveren suhteen ja ilmoittaa tämän happisaturaationa. Mittaamalla eri aallonpituuksista peräisin olevan valon imeytymistä elimistöön voidaan hallita veren happipitoisuutta.

Osta luotettava pulssioksimetri verkossa

Color4care-verkkokaupasta löydät edullisia pulssioksimetrejä, jotka tarjoavat luotettavia ja turvallisia tuloksia. Pulssioksimetri on hyödyllinen apuväline happipitoisuuden mittaamiseen sekä kotona että terveydenhuollossa, ja tarjoamme saturaatiomittareita sekä lapsille että aikuisille.

Saturaatiomittarit lapsille ja vauvoille

Jos etsit pulssioksimetriä, jolla voit mitata happipitoisuutta kotona tai terveydenhuollossa - tervetuloa ostoksille Color4care-verkkokauppaan! Tarjoamme saturaatiomittareita GIMA:lta ja ADC:ltä, jotka ovat molemmat hyvin kokeneita lääketieteellisten työkalujen ja instrumenttien valmistajia. Saturaatiomittareissamme erittäin herkkä sormianturi, elektroniikka ja näyttö ovat pakattu niin kompaktiin muotoon, että näitä mittareita on helppo säilyttää ja kantaa mukanaan. Tarjoamme pulssioksimetrejä, jotka mittaavat happipitoisuutta sormenpään kautta, ja joustavan sormenpaksuuden ansiosta meillä on malleja, jotka sopivat sekä lapsille että aikuisille. Saturaatiomittari asetetaan sormeen, ja tulos voidaan lukea helppolukuiselta näytöltä. Meiltä voit ostaa luotettavia ja toimivia pulssioksimetrejä, jotka soveltuvat sekä terveydenhuollon ammattilaisille että kotikäyttöön. Tilaa jo tänään!