✔ Nopea toimitus
✔ 30 päivän avoin kauppa
✔ Osta nyt, maksa myöhemmin
logo
SuosikitSuosikit
Uutta Color4carelta
Yritystili

Yritystili - kanta-asiakasohjelma

Meille Color4caressa pitkäaikaisten asiakassuhteiden rakentaminen on erittäin tärkeää, siksi tarjoamme nyt uuden, edullisen kanta-asiakasohjelman - Yritystili. Maksuton yritystili helpottaa ja sujuvoittaa sekä suurten että pienten yritysten ostoksia verkkokaupassamme. 

Color4caren yritystilin avulla saat: 

  • Paremmat normaalihinnat koko valikoimassamme* 

  • Tilauksen arvoon perustuvan volyymialennuksen* 

  • Helpon tilausprosessin 

  • Paremman ostojen valvonnan ja yleiskuvauksen - voit valita, kenellä on pääsy yritystilillesi eli kuka voi ostaa tuotteita yrityksellesi 

*Mitä enemmän ostat, sitä paremmat hinnat ja alennukset yrityksesi saa eri etutason mukaan. Tämä koskee sekä normaalihintoja että volyymialennuksia.

Etutasot

Kun luot yritystilin Color4carella, saat hinnat ja alennukset etutasosi mukaisesti. Käytettävissäsi oleva etutaso perustuu tilauksesi arvoon 12 kuukauden liukuvan ajanjakson aikana.

  1. Etutasoi PERUS

  2. Etutaso PLUS 

  3. Etutaso PREMIUM 

Luo ilmainen yritystili

Olet tervetullut luomaan ilmaisen yritystilin Color4carella! Tilisi aktivoidaan 24 tunnin kuluessa arkisin - jos haluat tehdä ostoksia ja nauttia eduista heti rekisteröitymisen jälkeen, ota yhteyttä asiakaspalvelukeskukseemme. 

Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita tai haluat apua yritystilin perustamisessa, voit ottaa yhteyttä ammattitaitoiseen asiakaspalveluhenkilökuntaamme puhelimitse +358 9 315 334 79 ja sähköpostitse b2b@color4care.fi.