✔ Nopea toimitus
✔ 30 päivän avoin kauppa
✔ Osta nyt, maksa myöhemmin
logo
SuosikitSuosikit

Kengänhoitotuotteet ja kenkätarvikkeet

61 osuma(a)

Olet nähnyt 24 61 artikkelista

Color4caren laajaan valikoimaan kuuluu sekä mukavia kenkiä että käytännöllisiä tuotteita niiden hoitamiseen. Tarjoamme erilaisia kengänhoitotuotteita, joiden avulla kenkäsi pysyvät tuoreina ja hyvännäköisinä pidempään. Täältä löydät mm. Springyardin, Beezin ja SmellWellin kaltaisten yritysten käytännöllisiä kengänhoitotuotteita, joiden avulla voit pitää huolta rakkaista kengistäsi.

Kengänhoitotuotteet raikkaisiin ja hyvännäköisiin kenkiin

Laajasta tuotevalikoimastamme voit valita tehokkaat aineet kenkien puhdistukseen, kätevään hajunpoistoen ja kyllästykseen. Tarjoamme myös käteviä tuoksupusseja, jotka imevät kengistä kosteutta ja hajuja, estävät bakteerien leviämistä ja jättävät kenkiin raikkaan tuoksun. Täydellinen valinta säännöllisesti käytetyille työkengille! Color4carelta voit ostaa kengänhoitotuotteita kaikille materiaaleille, myös nahalle ja mokkanahalle. Tilaa jo tänään!

Kengännauhat ja kenkätarvikkeet Color4carelta

Kengänhoito- ja kenkätarvikevalikoimastamme löydät myös erimallisia kengännauhoja. Haluatko päivittää kenkiesi tai lenkkareidesi ulkoasun? Meiltä voit ostaa sekä valkoisia kengännauhoja että värikkäämpiä malleja lenkkareihin ja muihin kenkiin. Tarjoamme klassisia kengännauhoja, joustavia kengännauhoja ja solmimattomia kengännauhoja, jotka tuovat väriä ja tyyliä kaikkiin kenkiin. Anna kengillesi ja lenkkareillesi uusi, tyylikäs ja värikäs ilme Color4caren tyylikkäillä kengännauhoilla!

Kengänpohjalliset optimaalisen mukavuuden takaamiseksi

Täältä löydät kenkätyynyt ja sisäpohjalliset useissa eri malleissa ja sellaisilta valmistajilta kuin Ortho Movement, Springyard ja Sievi. Tarjolla on pehmustetyynyjä kantapäille, jalkaholville tai varvasalueelle sekä antistaattisia sisäpohjallisia ja paljon muuta. Jos haluat optimaalisen mukavuuden pitkiksi työpäiviksi, osta kengänpohjalliset ja kenkäpehmusteet Color4carelta!