✔ Nopea toimitus
✔ 30 päivän avoin kauppa
✔ Osta nyt, maksa myöhemmin
logo
SuosikitSuosikit

WOCK

Me Color4carella tiedämme, kuinka tärkeitä ovat viihtyisät ja toimivat työkengät työskenneltäessä terveydenhuollossa, ja tämän juuri WOCK tarjoaa.

WOCK hygieniakengät terveydenhuollon ammattilaisille

Tarjoamme hygieniakengät, jotka täyttävät hygieniavaatimukset uhraamatta mukavuutta. Työkengät sopivat hyvin jalkaan ja ne on suunniteltu mahdollisimman mukavaksi koko päivän ajaksi. WOCK kengät ovat kevyet, iskunvaimennetut ja korkealaatuiset antistaattiset hygieniakengät. Suunnittelu, materiaalit ja tekniikat, joita käytetään luomaan WOCK kengät suojaavat sinua sähköiskuilta, niveliisi kohdistuvilta negatiivisilta vaikutuksilta, nestemäisiltä palovammoilta, vaarallisilta aineilta ja bakteeri-infektioita. WOCK hygieniakengät soveltuvat sekä työhön että vapaa-aikaan. Hygieniakengät yhdistyvät teknisiin ja terapeuttisiin toimintoihin. Kengät tarjoavat rentoutumista jalkojen lihaksille ja ovat antistaattiset. Ne voidaan pestä pesukoneessa, suositellaan 50°:ssa ja puhdistetaan yksinkertaisesti pyyhkeellä. Kengät voi myös steriloida.

WOCK Color4carelta

WOCK on ollut markkinoilla yli 20 vuotta ja sen perusti José Pinto, joka on työskennellyt kovasti tarjotakseen laadukkaita tuotteita. Kova työ on johtanut siihen, että tuote on leikkisä ja levittää iloa. WOCK on omistanut monta tuntia materiaalien, mallien ja tekniikan tutkimiseen, jotka toivat mukanaan ainutlaatuisen mukavuuden. Koska innovointi on avain kaikkiin parannuksiin, uusia ratkaisuja ja tekniikoita tutkitaan jatkuvasti kunkin mallin parantamiseksi. Näitä kykyjä ovat esimerkiksi kosteuden säätäminen, lämpötilakestävyys, nopea kuivuminen ja hajujen hallinta, jotta jalat pysyvät raikkaina ja mukavina koko päivän.

33 osuma(a)

Olet nähnyt 24 33 artikkelista