✔ Nopea toimitus
✔ 30 päivän avoin kauppa
✔ Osta nyt, maksa myöhemmin
logo
SuosikitSuosikit

Vaatteet

1 030 osuma(a)

Olet nähnyt 24 1030 artikkelista

Tiedämme Color4carella hyvin tärkeää on, että terveydenhuollon ja sosiaalihuollon parissa työskentelevillä ammattilaisilla on käytössään toimivat, mukavat ja edulliset työvaatteet. Siksi olemme luoneet laajan valikoiman miesten ja naisten työvaatteita, jotka takaavat optimaalisen mukavuuden pitkinä työpäivinä hoitoalalla.

Työvaatteet miehille ja naisille Color4care-verkkokaupassa

Tarjoamme edullisia terveydenhuollon käyttöön tarkoitettuja, johtavien tuotemerkkien valmistamia vaatteita, joissa yhdistyvät laatu, toimivuus ja mukavuus sekä muotoilu ja tyyli. Uskomme vahvasti siihen, että terveydenhuollon tarjoajana sinulla pitäisi olla mahdollisuus valita mukavat ja laadukkaat työvaatteet tinkimättä kuitenkaan niiden muotoilusta ja tyylistä. Valikoimaamme kuuluu värikkäitä ja elegantteja työvaatteita useissa eri tyyleissä, kokoissa ja malleissa, joten kaikki terveydenhuollon ammattilaiset löytävät helposti omat suosikkinsa. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman paljon laadukkaita ja edullisia terveydenhuollon työvaatteita, joista kaikki ammattilaiset voivat valita mielesensä asun.

Hoitoalan työvaatteet johtavilta työmerkeiltä

Laaja valikoimamme sisältää toimivia, mukavia ja edullisia terveydenhuollon työvaatteita, ja mukana on sekä miesten ja naisten että unisex-malleja. Tarjoamme vaatteita sairaanhoitajille, lähihoitajille, lääkäreille, eläinlääkäreille ja kaikille muille terveydenhuollon tarjoajille. Työvaatteemme on valmistettu kulutusta kestävistä materiaaleista, jotka voidaan pestä korkeissa lämpötiloissa, mikä on hyvin tärkeää terveydenhuollon ammateissa. Hoitoalan työvaatteemme voidaan pestä yhä uudelleen ilman, että niiden laatu, väri tai muoto kärsisi, ja monet valikoimamme työvaatteet ovat myös OEKO-TEX-sertifioituja. Tämä sertifiointi tarkoittaa, että työvaatteet on valmistettu laadukkaista materiaaleista, jotka eivät sisällä sinulle tai ympäristölle haitallisia aineita. Meiltä löydät käytännölliset, kestävät ja edulliset työvaatteet sellaisilta tunnetuilta tuotemerkeiltä kuin Almedahls, Smila, Hejco, Segers, Nybo ja South West. Laaja valikoimamme miesten ja naisten työvaatteita kattaa useimmat tarpeesi - tarjolla on mm. työpaidat, työhousut, hoitajanmekot, takit, liivit ja paljon muuta. Työskentelitpä lääkärinä, eläinlääkärinä, hammaslääkärinä, lähihoitajana tai sairaanhoitajana, löydät takuulla juuri sinulle sopivat työvaatteet Color4care-verkkokaupasta.

Vaatteet sekä terveydenhuoltoon että vapaa-aikaan

Sen lisäksi että Color4care tarjoaa mukavia ja edullisia työvaatteita hoitoalan ammattilaisille, meiltä löytyy myös vaatteita, joita voit käyttää työajan ulkopuolella. Omalta Beez-tuotemerkiltämme löydät pehmeät ja mukavat Beez Basics -perusvaatteet, jotka sopivat yhtä hyvin työvaatteiden alle kuin kuntosalille tai kotisohvalla löhöilyyn. Myös alusvaatevalikoimamme takaa optimaalisen mukavuuden. Lämmittävät takkimme sopivat sekä työskentelyyn kylmemmissä ympäristöissä että esim. lenkille vapaa-ajalla. Etsitpä työvaatteita terveydenhuoltotyöhöön tai mukavia vaatteita vapaa-aikaan, löydät varmasti kaiken tarvitsemasi Color4caren valikoimasta!

Suositut tuoteryhmät