✔ Nopea toimitus
✔ 30 päivän avoin kauppa
✔ Osta nyt, maksa myöhemmin
logo
SuosikitSuosikit

Kentaur

Terveydenhuollon ammattilaisille suunnattujen työvaatteiden laajasta valikoimastamme löydät myös kokeneen tanskalaisen Kentaur-tuotemerkin, joka valmistaa käytännöllisiä, mukavia ja kestäviä vaatteita.

Made for people at work

Vuodesta 1990 lähtien Kentaur on keskittynyt luomaan työvaatteita, jotka eivät ainoastaan näytä hyvältä vaan myös tuntuvat mukavalta ja toimivat pienintä yksityiskohtaa myöten. Sekä kehityksessä että tuotannossa hoitoalan ammattilaisten tarpeiden ymmärtäminen on etusijalla, joten voit luottaa täysin Kentaurin ainutlaatuiseen suunnittelu- ja toimintatuntumaan. Jos työvaatteet tuntuvat hyvältä ja näyttävät hyvältä, voit suoriutua työstäsi entistä paremmin. Työvaatteet ovat tärkeitä - omistautuneelle lääkärille, empaattiselle sairaanhoitajalle sekä muille hoitoalan ammattilaisille. Siksi Kentaur toimii jatkuvasti kansainvälisen sloganinsa mukaisesti: Made for people. At work.

Kentaur - kestävät työvaatteet optimaalisella mukavuudella

Kentaur tarjoaa muun muassa tunikoja, työhousuja ja lääkäritakkeja, jotka ovat optimaalisen toimivia ja mukavia. Tarjoamme työvaatteita sekä naisten että unisex-malleina useissa eri väreissä, malleissa ja istuvuuksissa. Kentaurin työvaatteet on suunniteltu kestämään terveydenhuollon päivittäistä kulutusta ja helpottamaan ammattilaisten kovaa arkea. Vaatteet testataan kohderyhmissä, brändilähettiläiden toimesta ja pesuloissa varmistaakeseen, että ne varmasti täyttävät terveydenhuoltoalan korkeat laatu-, kestävyys- ja mukavuusvaatimukset. Vaatteet voidaan pestä korkeissa lämpötiloissa kerta toisensa jälkeen menettämättä väriä, muotoa tai laatua - tämä on välttämätöntä useimmille terveydenhuollon ammattilaisille.

53 osuma(a)

Olet nähnyt 24 53 artikkelista