✔ Nopea toimitus
✔ 30 päivän avoin kauppa
✔ Osta nyt, maksa myöhemmin
logo
SuosikitSuosikit

Stetoskoopit

173 osuma(a)

Olet nähnyt 24 173 artikkelista

Monille hoitoalan ammattilaisille stetoskooppi on välttämätön työväline, ja sitä käytetäänkin hyvin paljon eri terveydenhuollon ammateissa. Eri stetoskooppimallit soveltuvat eri tehtäviin ja käyttötarkoituksiin, minkä vuoksi Color4care on luonut kattavan valikoiman, joka auttaa kaikkia terveydenhuollon tarjoajia löytämään oikean mallin.

Stetoskooppeja kaikille terveydenhuollon tarjoajille Color4care-verkkokaupassa

Tarjoamme laadukkaita, ammattikäyttöön tarkoitettuja stetoskooppeja kokeneilta valmistajilta kuten Littmann, ADC ja GIMA, sekä yksinkertaisempia, oman tuotemerkkimme valmistamia edullisia stetoskooppeja, jotka soveltuvat hyvin potilaiden seurantaan ja yksinkertaisiin tutkimuksiin. Sijoittaminen stetoskooppiin vaatii rahaa, joten stetoskooppia kannattaa suojata hyvin, esim. säilyttämällä sitä kestävässä ja kätevässä stetoskooppikotelossa. Meiltä löydät mm. Beezin ja ADC:n valmistamat kotelot, jotka on optimoitu niin stetoskoopin kuin muidenkin työkalujen säilytykseen.

Ammattimaiset stetoskoopit hyvään hintaan

Color4care tarjoaa stetoskooppeja sekä ihmisten että eläinten tutkimuksiin, joten meiltä voit löytää juuri omaan työhyösi sopivan stetoskoopin, olitpa sitten sairaanhoitaja, lääkäri, eläinlääkäri tai muu terveydenhuollon ammattilainen. Valikoimaamme kuuluu myös Pinard-stetoskooppi eli klassinen puinen suppilo, jota kätilöt ja muut ovat käyttäneet yli sadan vuoden ajan. Color4care tarjoaa lasten stetoskooppeja, eläinlääketieteellisiä stetoskooppeja ja elektronisia stetoskooppeja, joissa on käytetty edistyksellistä teknologiaa ja jotka tarjoavat useita käytännöllisiä toimintoja. Meillä on tarjolla myös yksinkertaisempia malleja, jotka sopivat erinomaisesti potilaiden seurantaan tai lääketieteen opiskelijan harjoitteluun. Stetoskooppi ei ole halpa ostos, mutta Color4caren kanssa voit olla varma, että investoit laadukkaaseen välineeseen, joka pysyy kumppaninasi monien vuosien ajan.

Varaosat ja stetoskooppitarvikkeet

Stetoskooppi on sijoituskohde, joka kestää käytössä useita vuosia, mutta huipputehon ylläpitämiseksi joitakin osia on ehkä vaihdettava tai puhdistettava aika ajoin. Tarjoamme useita erityyppisiä varaosia, kuten korvakappaleita, kalvoja ja renkaita. Color4carelta löydät myös puhdistustuotteita, joita voidaan käyttää kaikkien valikoimaamme kuuluvien stetoskooppien kanssa.