✔ Nopea toimitus
✔ 30 päivän avoin kauppa
✔ Osta nyt, maksa myöhemmin
logo
SuosikitSuosikit

Verenpainemittarit

14 osuma(a)

Olet nähnyt 14 14 artikkelista

Verenpainemittarin avulla voit helposti seurata potilaidesi verenpainetta. Verenpainemittari mittaa veren paineen käsivarteen kiinnitettävän mansetin avulla. Verenpaine mitataan elohopeamillimetreissä (mm HG), ja se ilmoitetaan kahdella numerolla, esim. 120/80. Ensimmäinen numero tarkoittaa ylipainetta, joka syntyy, kun sydän supistuu ja pumppaa vertaa kehoon, kun taas toinen numero kertoo alipaineesta, jollaista syntyy, kun sydän rentoutuu ja täyttyy taas verellä.

Osta luotettava verenpainemittari Color4carelta

Color4care-verkkokaupasta löydät toimivia ja edullisia verenpainemittareita, jotka sopivat lapsille, nuorille ja aikuisille. Tarjoamme manuaalisia verenpainemittareita omalta tuotemerkiltämme sekä digitaalisia verenpainemittareita sellaisilta kokeneilta valmistajilta kuin ADC ja GIMA. Color4care-verenpainemittarilla saat laadukkaan ja luotettavan työkalun, joka mahdollistaa turvalliset ja varmat verenpainemittaukset sekä terveydenhuollossa että kotona.

Toimiva verenpainemittari terveydenhuollon laitoksiin ja kotikäyttöön

Color4caren valikoimasta löydät edulliset ja käyttäjäystävälliset verenpainemittarit optimaalisella suorituskyvyllä. Tarjoamme lapsille, nuorille ja aikuisille tarkoitettuja verenpainemittareita, joissa on suuri mansetti, joka voidaan säätää käsivarren koon mukaan. Color4care-verenpainemittarilla voit tehdä luotettavia verenpainemittauksia sekä terveydenhuollon laitoksissa että kotona ja seurata näin sekä potilaiden että perheenjäsenten verenpainetta. Etsitpä manuaalista tai digitaalista verenpainemittaria, Color4carelta löydät takuulla etsimäsi!