✔ Nopea toimitus
✔ 30 päivän avoin kauppa
✔ Osta nyt, maksa myöhemmin
logo
SuosikitSuosikit

Slip in sandaalit

Laajassa työsandaalivalikoimassamme on naisten ja miesten tyylikkäitä ja mukavia slip in -sandaaleja - tämä on täydellinen kenkävalinta hoitoalan ammattilaisille, jotka haluavat ilmavaa mukavuutta yhdistettynä erinomaiseen istuvuuteen ja iskunvaimennukseen.

Mukavat slip in -sandaalit naisille ja miehille

Tarjoamme slip in -sandaaleja useilta eri tuotemerkeiltä kuten Beez, Birkenstock ja Scholl. Mukavat remmittömät sandaalimme ovat saatavilla useissa eri väreissä ja eri kuvioilla, ja niiden avulla voit ilmaista henkilökohtaista tyyliäsi niin työssä kuin vapaa-aikana. Valitse oma suosikkimalli useista sandaaleistamme, joissa on säädettävät remmit, liukumaton pohja ja antistaattiset ominaisuudet. Halusitpa sitten klassisen valkoiset tai mustat slip in -sandaalit tai värikkäämmät ja kuviolliset mallit, löydät takuulla omat suosikkisi Color4caren verkkokaupasta.

Kevyet ja mukavat slip in sandaalit

Color4caren slip in -sandaalivalikoimasta jokainen löytää etsimänsä - tarjolla on runsaasti väri- ja mallivaihtoehtoja. Halusitpa uusia sandaaleja töihin tai vapaa-aikaan, löydät takuulla täydellisen vaihtoehdon meidän kevyiden, mukavien ja tyylikkäiden slip in -sandaalien joukosta. Tarjoamme käytännöllisiä slip in -sandaaleja, joissa on mukava iskunvaimennus ja optimaalinen mukavuus. Laatu, toimivuus ja mukavuus eivät suinkaan tarkoita, että olisimme tinkineet tyylistä ja muotoilusta - laajasta valikoimastamme löydät slip in -sandaalit monissa eri väri- ja tyylivaihtoehdoissa. Ilmaise persoonallista tyyliäsi niin töissä kuin vapaa-ajallakin Color4caren mukavilla ja tyylikkäillä slip in-sandaaleilla!

85 osuma(a)

Olet nähnyt 24 85 artikkelista