✔ Nopea toimitus
✔ 30 päivän avoin kauppa
✔ Osta nyt, maksa myöhemmin
logo
SuosikitSuosikit

ESD-kengät ja antistaattiset kengät

Color4caren laajasta terveydenhuollon ammattilaisten työkenkien valikoimasta löydät antistaattiset työkengät ja ESD-kengät sekä miehille että naisille. Nämä kengät on suunniteltu vaativiin terveydenhuollon ympäristöihin, joissa haluat suojata itsesi tai herkät lääketieteelliset laitteet staattiselta sähköltä.

Antistaattiset työkengät ja ESD-kengät Color4carelta

ESD-kenkiä valmistaa mm. Sievi, ja osa Sievin kengistä luokitellaan myös turvakengiksi. Tarjoamme myös Birkenstockin antistaattisia kenkiä, joiden ESD-hyväksytyt mallit on merkitty keltaisella symbolilla. Kaikissa ESD-kengissä on iskuja vaimentavat ominaisuudet, toiminnalliset yksityiskohdat ja mukava istuvuus - kaikki tämä takaa hoitajille maksimaalisen mukavuuden pitkinä työpäivinä. Osta naisten ja miesten antistaattiset työkengät ja ESD-kengät Color4carelta!

Mitä on ESD-kenkä?

Kaikki ihmiset varastoivat kehoonsa tietyn määrän staattista sähköä, jota syntyy, kun materiaalit tai esineet koskettavat toisiaan. Yleensä sähkö purkautuu itsestään, mutta joskus lataus saattaa kestää useita minuutteja, mikä johtaa sitten tuttuihin kokemuksiin pienistä sähköiskuista.  Nämä iskut ovat pääsääntöisesti täysin vaarattomia ihmisille, mutta ne voivat tuottaa suuria sähköpurkauksia sellaisissa sähkölaitteissa, joita hoitolaitoksissa usein käytetään. Antistaattiset kengät purkavat staattisen sähkön ja suojaavat käyttäjää iskuilta sekä suurilta määriltä staattista sähköä. Keltaisella symbolilla merkityt ESD-kengät suojaavat myös laitteita ja työkaluja, joita käytät ja joiden kanssa olet kosketuksissa. Niiden johtavuus on myös korkeampi kuin tavallisissa antistaattisissa kengissä, minkä ansiosta kehoon varastoituu mahdollisimman vähän staattista sähköä. Kaikki ESD-kengät ovat antistaattisia, mutta eivät kaikki antistaattiset kengät ole ESD-hyväksyttyjä. Laajasta valikoimastamme löydät sekä antistaattiset kengät että ESD-kengät, jotka on mukautettu helpottamaan työtäsi terveydenhuoltoalalla.

102 osuma(a)

Olet nähnyt 24 102 artikkelista