✔ Nopea toimitus
✔ 30 päivän avoin kauppa
✔ Osta nyt, maksa myöhemmin
logo
SuosikitSuosikit

Leveävartiset tukisukat

Tukisukat ovat yksi Color4caren erikoisaloista, ja meillä on laaja valikoima tukisukkia useissa eri malleissa, väreissä ja materiaaleissa. Tarjoamme myös normaalia leveämpiä tukisukkia niile, joilla leveämpi pohje tai jotka kärsivät usien jalkojen turvotuksesta.

Mukavat tukisukat normaalia leveämmällä pohkeella

Tukisukkia voi olla hankalaa pukea, koska niissä on asteittainen puristus, ja leveävartiset tukisukat voivat tuntua helpommilta. Tukisukat ovat erinomainen keino lisätä verenkiertoa ja ehkäistä turvonneita, väsyneitä ja kipeytyneitä jalkoja pitkien työpäivien aikana terveydenhuoltoalalla. Leveävartisissa tukisukissamme on useita kauniita värejä, joiden avulla voit lisätä väriä työvaatteisiisi ja ilmaista omaa persoonallista tyyliäsi työssäsi.

Leveät tukisukat takaavat optimaalisen mukavuuden

Color4caren leveävartiset tukisukat on valmistettu puuvillaisesta materiaalista, mikä tekee niistä kestävät mutta samalla pehmeät ja miellyttävät ihoa vasten. Sukissa on porrastettu keskitason (16-22 mmHg) kompressio, joka on voimakkain nilkan kohdalla ja vähenee vähitellen säärtä pitkin. Puristuksen ansiosta verenkierto saa lisäpotkua, ja sukat auttavat ehkäisemään väsyneitä ja turvonneita jalkoja, verihyytymiä ja suonikohjuja. Vaikka sinulla ei olisikaan verenkierto-ongelmia jalkaterissä ja säärissä, leveävartiset tukisukkamme sopivat erinomaisesti käytettäväksi pitkien työvuorojen aikana terveydenhuoltoalalla, jossa ne tukevat hyvää verenkiertoa jaloissa. Nämä tukisukat ovat noin 5 senttimetriä leveämmät pohkeen ympäriltä ja 2-3 senttimetriä leveämmät nilkan ympäriltä verrattuna muihin malleihimme, mutta niissä on yhtä toimiva puristus. Leveät tukisukat sopivat erinomaisesti niille, joilla on turvotusongelmia jalkaterissä ja säärissä - nämä tukisukat tarjoavat optimaalisen mukavuuden koko työpäivän ajaksi.

2 osuma(a)

Olet nähnyt 2 2 artikkelista