✔ Nopea toimitus
✔ 30 päivän avoin kauppa
✔ Osta nyt, maksa myöhemmin
logo
SuosikitSuosikit

Kengät

517 osuma(a)

Olet nähnyt 24 517 artikkelista

Color4caren valikoimasta löytyy suurin osa siitä, mitä saatat tarvita terveydenhuollon ammatissasi, ja meillä on luonnollisesti myös laaja valikoima mukavia ja jalkaystävällisiä kenkiä sekä naisille että miehille.

Mukavat ja jalkaystävälliset kengät sekä työhön että vapaa-aikaan

Täältä löydät toimivat työkengät, tyylikkäät lenkkarit, ilmavat sandaalit, tukevat turvakengät ja kengänhoitotuotteet, joiden avulla kenkäsi pysyvät tuoreina pidempään. Tarjoamme myös toimivia ja tyylikkäitä ergonomisia ja ortopedisiä kenkiä, jotka antavat lisätukea ja helpotusta jaloille pitkinä työpäivinä. Etsitpä uusia työkenkiä terveydenhuoltoalan ammattiisi tai haluat hankkia itsellesi uudet kengät vapaa-aikaan, löydät takuulla etsimäsi Color4carelta. Valitse omat suosikkisi laajasta kenkävalikoimastamme ja tilaa ne kätevästi verkossa. Tilaa miesten ja naisten jalkineet Color4carelta!

Tyylikkäät, ergonomiset jalkineet Color4carelta

Monien tyylikkäiden ja edullisten naisten ja miesten työkenkien joukosta jokainen hoitoalan ammattilainen löytää takuulla omat suosikkinsa. Tarjoamme mukavat kengät sekä työhön että vapaa-aikaan, kesään ja talveen, klassisessa mustassa tai eloisissa väreissä. Täältä löydät kevyet ja hengittävät kengät, tyylikkäät ja modernisti muotoillut lenkkarit, toiminnalliset ortopediset kengät, mukavat sandaalit tai tukevat turvakengät useilta tunnetuilta tuotemerkeiltä. Olemme keskittyneet laajassa jalkinevalikoimassamme laatuun, toimivuuteen ja mukavuuteen, kuten myös tyyliin ja muotoiluun, jotta voisit lisätä persoonallisen vivahteen työasuusi tai vapaa-ajan vaatteisiisi ja nauttia samalla optimaalisesta mukavuudesta jokaisella askeleella. Osta mukavat ja jalkaystävälliset jalkineet Color4caren verkkokaupasta!