✔ Nopea toimitus
✔ 30 päivän avoin kauppa
✔ Osta nyt, maksa myöhemmin
logo
SuosikitSuosikit
Työtarvikkeet Mix & match
Yhdistele suosikkituotteitasi
Juuri nyt - 10 €! (normaalihinta 17 € - 23 €)

Mix & Match

Tuo persoonallinen vivahde työasusi tyyliin avainnauhoilla, kynätaskuilla, kelloilla ja muilla työasusteilla! Yhdistä ne yhteensopiviin tukisukkiin, nimikylttiin tai henkilökortin pidikkeeseen, niin saat täydellisen asun seuraavaa työvuoroa varten.

Nyt voit valita eri tuotteiden, värien, kuvioiden ja mallien välillä ja tuoda henkilökohtaisen tyylisi myös työpaikalle. Yhdistä silikonikello, avainnauha ja kynätasku 10 € (normaalihinta 17 € - 23 €) tai tsekkaa alla olevia valmiita settejämme.

Mistä tyylistä pidät?

Yhdistele eri työasusteita oman tyylisi mukaan ja lisää persoonallinen vivahde työvaatteisiisi. Valitse kello, avainnauha ja kynäkotelo ja maksa kaikesta vain 10 €!

Kellot
Kynätaskut
Avainkaulanauhat

Olet nähnyt 6 42 artikkelista

Onko sinun vaikea valita?

Valitse siinä tapauksessa jokin valmiista seteistämme!

Nätti pinkki

Nätti pinkki

Kynätasku, silikonikello ja avainnauha ihanassa vaaleanpunaisessa sävyssä, joka tuo tyylikkään ja persoonallisen vivahteen työasuusi. Onko mitään ihanampaa kuin vaaleanpunainen?

Osta täältä!

Ihana leopardi

Ihana leopardi

Tyylikäs, ajaton muotoilu, joka auttaa sinua luomaan tyylikkään työasukokonaisuuden. Ihana leopardi on aina muodissa!

Osta täältä!

Nätti kirsikka

Nätti kirsikka

Supernätit kirsikanpunaiset kello, avainnauha ja kynätasku tuovat tyyliä hoito-osastojen käytäville!

Osta täältä!

Trendikäs oranssi

Trendikäs oranssi

Tämä syksyinen setti tuo piristystä työasuusi vuoden pimeimpinä päivinä. Oranssi on myös yksi kauden trendiväreistä!

Osta täältä!

Ylellinen violetti

Ylellinen violetti

Kaunis violetti on yksi syksyn trendikkäimmistä väreistä - tähän tyylikkääseen pakettiin kuuluu yhteensopiva silikonikello, kynätasku ja avainnauha, jotka tuovat modernin tuntuman työasuun.

Osta täältä!

Olisiko tässä uusi suosikkisi?

Olisiko tässä uusi suosikkisi?

Kauniisti kuvioidut työtarvikkeet ajattoman harmaana, kauniin valkoisena, hennon vaaleanpunaisena ja säihkyvän kirsikanpunaisena. Pakkaus, joka todella tuo piristystä tämän kauden työilmeeseesi!

Osta täältä!

Kaikki sateenkaaren värit

Tämän ihanan värikkään sarjan avulla voit lisätä tyyliä työvaatteisiisi ja levittää iloa ympärillesi. Pride on aina trendikästä!

Osta täältä!

Tyylikäs musta

Tyylikäs musta

Musta ei mene koskaan pois muodista! Tämän setin avulla voit luoda klassisen ilmeen, joka tuo tyylikkään lisän työvaatteisiisi.

Osta täältä!

Aurinkokeltainen ja eläinkuviollinen

Aurinkokeltainen ja eläinkuviollinen

Tässä paketissa olemme yhdistäneet ihanan aurinkoisen keltaisen sävyn ja eläinkuvion - eikö olekin nättiä? Tyylikkäästi kuvioidulla silikonikellolla, avainnauhalla ja kynätaskulla voit piristää työasuasi seuraavissa työvuoroissasi

Osta täältä!

Monivärinen suosikki

Monivärinen suosikki

Tässä paketissa on aurinkoista keltaista, tulenpunaista, klassista harmaata, trendikästä vihreää ja ihanaa vaaleanpunaista, kaikki todella hienossa yhdistelmässä! Olisiko tässä uusi suosikkisi?

Osta täältä!

Tyylikäs terveydenhuollon teema

Tyylikäs terveydenhuollon teema

Raikkaan valkoiset ja kauniin punaiset, keskenään yhteensopivat terveydenhuoltoaiheiset työtarvikkeet. Tämä sarja tuo tyyliä työasuusi ja tarjoaa samalla käytännöllisiä työtarvikkeita.

Osta täältä!