✔ Nopea toimitus
✔ 30 päivän avoin kauppa
✔ Osta nyt, maksa myöhemmin
logo
SuosikitSuosikit

Birkenstock

Color4carella tiedämme, että oikeanlaiset kengät ovat hyvin tärkeät hoitotyössä. Hoitoalan ammattilaisena vietät suurimman osan työpäivästäsi jaloillasi, ja siinä tapauksessa Birkenstock-sandaalit ja työkengät voivat antaa jaloillesi oikea tukea ja helpotusta.

Työkengät & sandaalit Birkenstockilta

Käyttämällä Birkenstockin työkenkiä ja sandaaleja ehkäiset jalkojen, selän, polvien ja nivelten kipuja, sillä kenkien anatomisesti muotoillut pohjat pitävät jalkasi tyytyväsinä ja vireinä koko työpäivän ajan. Birkenstock-valikoimassamme on tyylikkäitä sandaaleja, ESD-hyväksyttyjä työkenkiä ja käytännöllisiä hygieniakenkiä sekä naisille että miehille. Kenkiä on saatavana useissa eri malleissa ja väreissä, voit siis tuoda piristystä ja tyyliä työarkeesi sekä kävellä oikein ja nauttia kenkien mukavuudesta jokaisella askeleella.

Birkenstock-sandaalit naisille & miehille

Color4caren verkkokaupasta löydät tyylikkäitä Birkenstock-merkkisiä naisten- ja miestensandaaleja. Tarjoamme paljon erimallisisa, -kokoisia ja -värisiä työkenkiä. Kun valitset Birkenstock-kengät, voit olla varma, että sinulla on kestävät ja tyylikkäät kengät, joita voit käyttää pitkään. Laajasta valikoimastamme löydät paljon erilaisia miehille ja naisille tehtyjä Birkenstock-työkenkiä ja -sandaaleja, joiden ominaisuudet antavat sinulle tukea ja helpotusta pitkinä työpäivinä hoitotyössäsi. Valitse omat suosikkisi klassisista, moderneista, värikkäistä tai neutraaleista Birkenstock-sandaaleista ja työkengistä ja nauti niiden tuomasta optimaalisesta mukavuudesta koko työpäivän ajan.

Anatomiset kengät Birkenstockilta

Birkenstock-sandaalien ja -kenkien ainutlaatuisuus selittyy niiden pohjilla ja pohjallisilla. Niiden anatominen muotoilu tukee jalkaa ja keventää kehon painoa. Ortopedisesti muotoillun pohjallisen ansiosta jalka on luonnollisesti hyvässä asennossa, mikä edistää verenkiertoa jalassa ja koko kehossa. Pohjallinen Birkenstock-työkengissä ja -sandaaleissa on aina valmistettu puhtaasta luonnonkorkista, ja ulkopohja on tehty kestävästä, kevyestä ja joustavasta etyylivinyyliasetaatista. Birkenstock-työkengät ja -sandaalit sopivat täydellisesti niille, jotka ovat aina liikkeellä ja tarvitsevat jotain erityisen vakaata ja mukavaa jaloilleen. Parhaan istuvuuden takaamiseksi Birkenstock suosittelee, että varpaiden etäisyys kengän etureunasta on noin puoli senttiä.

68 osuma(a)

Olet nähnyt 24 68 artikkelista