✔ Nopea toimitus
✔ 30 päivän avoin kauppa
✔ Osta nyt, maksa myöhemmin
logo
SuosikitSuosikit

Bagheera

Bagheera tennarit ja työjalkineet on suunniteltu antamaan jaloillesi parhaimman mukavuuden ja vakauden. Meillä ei ole vain klassisia työkenkiä valikoimassamme, vaan myös erilaisia urheilullisia ja mukavia lenkkareita Bagheeralta, jotka ovat täydellisiä terveydenhuollon arjessa.

Bagheera työkengät terveydenhuollon ammattilaisille

Me Color4carella haluamme tarjota sinulle, joka työskentelet terveydenhuollon parissa, tennarit, joita voi käyttää työpäivän, vapaa-ajan tai lähes missä tahansa tilanteessa. Täältä löydät työkengät, joissa on vaimennus ja ovat erittäin ilmavat, jotta jalat saavat parhaat mahdolliset olosuhteet pitkien työpäivien aikana. Bagheera tarjoaa erittäin mukavat työkengät hyvällä iskunvaimennuksella ja niitä voidaan käyttää milloin tahansa. Lisäksi niissä on siisti muotoilu, joka sopii täydellisesti sinulle, joka työskentelet terveydenhuollon parissa. Näistä saat kengät, jotka toimivat sekä työssä että jokapäiväisessä elämässä. Valitse uudet suosikkisi koko Bagheera valikoimastamme.

Bagheera tennarit Color4carella

Meillä Color4carella on useita eri malleja Bagheerasta. Voit helposti löytää oikean parin juuri sinulle ja persoonallesi. Useat Bagheera tennarit sopivat myös pitempiin matkoihin kovemmilla pinnoilla ja juoksijoille, jotka etsivät neutraalia ja kevyttä kenkää. Bagheeran ensisijainen tavoite on, että sinä ja jalkasi voitte hyvin, tunnette olonne mukaviksi ja raikkaiksi koko työpäivän ajan.

WCT-päällekkäisyys asetti Bagheera tuotemerkin perustan

Bagheera on ruotsalainen yritys, joka on perustettu vuonna 1981 Avestassa, Dalarnassa, jossa kaikki tuotteet on kehitetty ja suunniteltu. Kaikki alkoi 80-luvulla WCT-haalareista, joissa luki Bagheera rinnassa ja luultavasti näin monet muistavatkin Bagheeran. Tämä merkitsi uuden tuotemerkin alkua urheilualalla. Siitä lähtien on tapahtunut paljon, ja lisääntynyt kiinnostus liikuntaan ja terveyteen on luonut valtavat markkinat toiminnallisille liikuntavaatteille ja -kengille. Bagheeran toiminnan periaatteina ovat kestävyys, ympäristö ja toiminnallisuus. Yritys tarjoaa hyvin suunniteltuja ja kevyitä lenkkareita, jotka on kehitetty sekä naisille että miehille, jotta olet parhaimmillasi kaikissa tilanteissa. Kaikilla Bagheera tuotteilla on sekä ympäristö että ihminen mielessä, ja yritys on sertifioinut tuotteet Oeko-texillä ja työskentelemällä kumppaneiden kanssa, jotka tavoittelevat kestävää kehitystä ja joilla on samanlainen ajatusmaailma ympäristön suhteen.

33 osuma(a)

Olet nähnyt 24 33 artikkelista