✔ Nopea toimitus
✔ 30 päivän avoin kauppa
✔ Osta nyt, maksa myöhemmin
logo
SuosikitSuosikit

Alusvaatteet ja sukat

78 osuma(a)
Outlet
20% ylimääräistä kassalla
-50%

Olet nähnyt 24 78 artikkelista

Color4caren valikoimasta löydät mukavia alusvaatteita, jotka tarjoavat maksimaalisen liikkumisvapauden ja takaavat optimaalisen mukavuuden, jotta sinä voisit suorittaa työtehtäväsi ilman minkäänlaisia häiriötekijöitä.

Osta alusvaatteet ja sukat Color4care-verkkokaupasta

Mukavat alusvaatteet ovat yhtä tärkeitä kuin toimivat työvaatteet, jotta tuntisit olosi mahdollisimman mukavaksi. Koska alusvaatteet ovat lähimpänä kehoa oleva vaatekappale, ne toimivat myös kaiken mukavuuden perustana pitkinä työpäivinä. Color4care-verkkokaupasta löydät miellyttävistä materiaaleista tehdyt mukavat alushousut, pehmeät rintaliivit, topit ja sukat, jotka istuvat mukavasti ja pehmeästi vartaloa vasten ilman, että ne hiertäisivät tai vaatisivat jatkuvaa korjausta. Hienosta naisten alusvaatevalikoimastamme voit valita vapaasti omat suosikkisi eri mallien, leikkausten ja värien joukosta. Osta alusvaatteet Color4care-verkkokaupasta!

Pehmeät ja mukavat alusvaatteet miehille ja naisille

Sekä miehille että naisille suunnattu laaja alusvaatevalikoimamme tarjoaa mukavuutta kaikenlaisille terveydenhuollon ammattilaisille pitkien työpäivien aikana. Tarjoamissamme aluspaidoissa, topeissa, rintaliiveissä ja pikkuhousussa on käytetty eri materiaaleja kuten pehmeää ja joustavaa bambua, jolla on antibakteerisia sekä kosteutta ja lämpötilaa sääteleviä ominaisuuksia. Bambusta tehdyt alusvaatteet tuntuvat pehmeältä kehoa vasten ja ovat erittäin hellävaraisia myös herkälle ja ärtyneelle iholle. Tarjoamme myös puuvillasta, polyesteristä ja modaalista tehtyjä alusvaatteita.

Laajsta valikoimastamme löydät alusvaatteita eri malleissa, istuvuuksissa ja kokoissa, eikä niissä ole hankaavia reunoja tai saumoja. Naisten alusvaatevalikoimaamme kuuluu alushousuja, rintaliivejä, toppeja ja aluspaitoja, jotka muodostavat mukavan kerroksen työvaatteiden alle. Täältä löydät mm. oman Beez-tuotemerkkimme valmistamat saumattomat pikkuhousut useissa ihanissa väreissä. Tarjoamme myös miesten alusvaatteita, joissa on optimaalinen mukavuus ja tyylikäs muotoilu.

Sukat useissa eri malleissa

Alusvaatevalikoimaamme kuuluu myös sukkia sekä miehille että naisille. Tarjoamme edullisia, mm. bambusta tehtyä sukkia useissa eri väreissä. Bambusukat ovat pehmeät ja joustavat, ja niiden kosteutta ja lämpötilaa säätelevät ominaisuudet pitävät jalat viileinä ja raikkaina koko päivän ajan. Miesten ja naisten sukkavalikoimamme sisältää pitkiä ja lyhyitä sukkia, monipakkaussukkia, diabeetikkosukkia sekä liukuestesukkia. Jos etsit mahdollisimman mukavia sukkia, jotka painavat vähän ja antavat jalkojen hengittää, tervetuloa sukkaostoksille Color4carelle!

Lämpimät alusvaatteet naisille ja miehille

Vietätkö osan työpäivästäsi ulkona tai muissa kylmissä ympäristöissä? Tarvitsetko kenties lämpimät alusvaatteet pyöräilyyn töihin ja töistä kotiin? Laaja, sekä miehille että naisille tarkoitettu pohjakerrastovalikoimamme tarjoaa lisälämpöä ja mukavuuden tunnetta työvaatteiden alle. Bambusta valmistetut pohjakerrastot sopivat erinomaisesti hoitajille, jotka työskentelevät osan päivästä ulkona kylmemmällä säällä tai jotka palelevat kylmempinä kuukausina. Tarjoamme alusvaatesarjoja sekä miehille että naisille - jokainen voi löytää oman lämmittävän suosikkinsa.