✔ Nopea toimitus
✔ 30 päivän avoin kauppa
✔ Osta nyt, maksa myöhemmin
logo
SuosikitSuosikit
StetoskooppiLittmann Stetoskooppi Varaosapakkaus Classic II Harmaa
Hintatarkkailu
star
0 (0 reviews)

Littmann Stetoskooppi Varaosapakkaus Classic II Harmaa

24,15 €
(ei sis. ALV:tä)
Valitse määrä:
Varastossa
-
+
Kokonaissumma:
0,00 €
  • Laatu ja luotettavuus käytännöllisessä pakkauksessa
  • Sisältää pienen renkaan
  • Sisältää kuuntelukalvon, joka kiinnittyy stetoskoopin rintaosaan

3M ™ Littmann® -stetoskooppien varaosasarja Classic II -stetoskooppmallille sisältää renkaan ja kuuntelukalvon, joka kiinnitetään stetoskoopin rintaosaan. Lisäksi paketti sisltää kaksi pehmeää korvakappaletta. 

3M:n kehittämän säädettävän kuuntelukalvon ansiosta terveydenhuollon ammattilaiset voivat kuulla ääniä eri taajuuksilla säätämällä rintakappaleen painetta. Pidä rintakehällä kevyesti kuullaksesi matalataajuiset äänet, paina vähän enemmän kuullaksesi korkeataajuiset äänet. Tämä säästää aikaa, jonka avulla terveydenhuollon tarjoaja voi keskittyä enemmän aikaan potilaan kanssa. Kalvo on myös mukava ja ei jäädy. 

Pehmeät korvakappaleet voidaan säätää korvan kokoon niin, että ääni kuuluu tehokkaasti ja että osat ovat korville sopivat. Korvakappaleet kiinnitetään lähelle korvaputkien päihin. Turvallisuussyistä ne vaativat jonkin verran voimaa poistettaessa.

3M ™ Littmann® -stetoskooppi on erittäin laadukas, jota luonnollisesti kaikki terveydenhuollon ammattilaiset stetoskoopilta odottavat. Jokainen varaosa ja lisävaruste täyttää samat korkeat vaatimukset. Littmann-stetoskooppien varaosat ja tarvikkeet pakataan pakkauksiin, jotka vastaavat stetoskooppimalleja. Tämä helpottaa osien vaihtoa ja stetoskoopin ylläpitoa. Jokainen tuote on huolellisesti suunniteltu, jotta se sopii laitteisiin hyvin.

SKU: 10001411-1001-10000

Arvostelut (0)
Näytä 30 päivän hintahistoria