✔ Nopea toimitus
✔ 30 päivän avoin kauppa
✔ Osta nyt, maksa myöhemmin
logo
SuosikitSuosikit
StetoskooppiLittmann Lightweight Stetoskooppi Karibiansininen
Hintatarkkailu

Littmann Lightweight Stetoskooppi Karibiansininen

56,41 €
(ei sis. ALV:tä)

Useissa eri tuoteryhmissämme näkyy nyt 'Hintatarkkailu' -merkintä. Kyseessä ei ole hintatakuu mutta se tarkoittaa, että pyrimme hinnoittelemaan tuotteen siten, että se vastaa markkinoiden matalinta hintaa. Jatkuvana tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman paljon toimivia ja laadukkaita tuotteita kilpailukykyiseen hintaan, jotta asiakkaamme olisivat aina tyytyväisiä tehdessään ostoksia verkkokaupassamme.

Valitse määrä:
Lähetetään 4-6 arkipäivän sisällä
-
+
Kokonaissumma:
0,00 €

Stetoskooppi, joka tekee perusdiagnoosin tekemisestä helpompaa. Littmann Lightweight on helppo käyttää ja siinä on ainutlaatuinen verenpainemansetti. Tämä stetoskooppi tarjoaa lääkärille tai sairaanhoitajalle selkeän akustiikan perustutkimuksiin.

Tässä edullisessa stetoskoopissa on erinomainen ergonominen design. Anatomisesti suunniteltu kuunteluosa takaa mukavuuden sekä tarkan akustisen kirkkauden.
 

  • Yksipuoleinen rintakappale tarjoaa selkeän akustiikan perustutkimuksiin, kuten verenpaineen mittaamiseen
  • Yksiputkinen stetoskooppi
  • Kaksipuoleisen rintakappaleen toisella puolella on kello
  • Komposiittirintakappale
  • Perinteinen letkumuotoilu, helppo laittaa taskuun
  • Kevyt ja kestävä
  • Ovaalinmuotoinen rintakappale mukautuu haastaviin kehonmuotoihin
  • Klar, tillförlitlig akustisk prestanda Selkeä akustinen toistokyky
  • Rintakappale mahdollistaa sydämen ja keuhkojen kuuntelun ilman rintakappaleen säätämistä
  • Ihanteellinen stetoskooppi sairaanhoitajille

Luotettavat stetoskoopit valmistetaan Yhdysvalloissa tarkkojen ohjeiden ja laatuvaatimusten valvonnan alaisena. Littmanniin voi luottaa, sillä merkki tunnetaan korkeatasoisesta laadunvalvonnasta.

Littmannin tehtävä on tehdä terveydenhuollon ammattilaisten arjesta helpompaa. Useiden terveydenhuoltoalan mielestä laadukkaat työvälineet ovat tärkeä osa sujuvaa työtä. Littmann-stetoskoopit tarjoavat laadullaan miellyttävän käyttökokemuksen.

Stetoskooppeja on saatavilla eri väreissä, joten niitä voi yhdistellä valikoimamme muiden värikkäiden ja persoonallisten tuotteiden kanssa. Osta Littmann-stetoskooppisi Color4caresta jo tänään.

Muista ostaa Littmann-stetoskooppisi valtuutetulta jälleenmyyjältä, sillä markkinoilla on paljon halpoja kopioita. Color4care on virallinen 3M™ Littmann® -stetoskooppien jälleenmyyjä.

3M™Littmann® -stetoskooppi sopii täydellisesti sinulle, joka kaipaat ammatissasi selkeää ääntä sekä tarkkaa ylä- ja ajataajuuksien erottelevuutta.

SKU: 10000298-1047-10000

Arvostelut
Näytä 30 päivän hintahistoria