✔ Nopea toimitus
✔ 30 päivän avoin kauppa
✔ Osta nyt, maksa myöhemmin
logo
SuosikitSuosikit
StetoskooppiLittmann CORE Digital stetoskooppi Musta
Hintatarkkailu
star
0 (0 reviews)

Littmann CORE Digital stetoskooppi Musta

399,19 €
(ei sis. ALV:tä)

Useissa eri tuoteryhmissämme näkyy nyt 'Hintatarkkailu' -merkintä. Kyseessä ei ole hintatakuu mutta se tarkoittaa, että pyrimme hinnoittelemaan tuotteen siten, että se vastaa markkinoiden matalinta hintaa. Jatkuvana tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman paljon toimivia ja laadukkaita tuotteita kilpailukykyiseen hintaan, jotta asiakkaamme olisivat aina tyytyväisiä tehdessään ostoksia verkkokaupassamme.

Valitse määrä:
Varastossa
-
+
Kokonaissumma:
0,00 €
Littmann CORE Digital -stetoskoopissa on käytetty innovatiivista tekniikkaa, ja se tunnetaan poikkeuksellisesta akustisesta suorituskyvystään. Tämä stetoskooppi soveltuu hyvin diagnostisiin auskultaatioihin ja tarjoaa uskomattoman äänentoiston jopa meluisissa ympäristöissä.

Stetoskooppi mahdollistaa 40-kertaisen äänenvoimakkuuden vahvistuksen, aktiivisen melunvaimennuksen sekä siirtymisen analogisen ja vahvistetun kuuntelutilan välillä. Yhdistä stetoskooppi iOS- ja Android-laitteiden kaikuohjelmistoon, jotta voit seurata ja analysoida sydänääniä, jakaa tallenteita kollegoiden kanssa ja seurata sairauden etenemistä.

Littmann CORE Digitalissa on kaksipuolinen rintakappale, jossa on aina lämpimältä tuntuva, kelluva kalvo sekä avoin/suljettu suppilo. Kelluva kalvo mahdollistaa sekä matala- että korkeataajuisten äänien kuuntelun rintakappaleen painalluksen säätämisen kautta: kevyt painallus sopii matalataajuisille äänille ja kovempi painallus korkeataajuisille äänille.

Kuuntelukaaret on helppo säätää puristamalla ja vetämällä korvakappaleita erilleen. Pehmeät, tiiviisti istuvat korvakappaleet ovat säädettävissä korvan koon mukaan ja estävät tehokkaasti häiritsevän taustamelun. Stetoskoopin kestävä ja joustava letku ei sisällä ftalaatteja, ja sen käyttöikä on pidempi, sillä materiaali kestää hyvin ihon rasvaa ja alkoholia. Letkussa on kaksi akustista kanavaa, jotka tarjoavat uskomattoman äänen siirron ilman häiritsevää melua.

Stetoskooppi on valmiiksi asennettu CORE Digital -kiinnityksellä Littmann Caridiology IV -stetoskooppiin. Suosittelemme tutustumaan käyttöohjeisiin ennen stetoskoopin käyttöönottoa.

Huomaathan, että 3M Littmann CORE Digital -stetoskoopin takuuaika on 2 vuotta, eikä se sisällä Littmann Cardiology IV stetoskoopin käyttöoppaassa mainittua takuuaikaa. Tämä koskee vain Littmann Cardiology IV - stetoskoopin ostoa, kun se ostetaan erikseen.

Markkinoilla liikkuu valitettavasti useita jäljennöksiä, joten varmista aina, että ostat Littmann-stetoskooppisi vain valtuutetulta jälleenmyyjältä. Color4care on 3M™ Littmann® stetoskooppien valtuutettu jälleenmyyjä.

Hoito-ohje:
Puhdista stetoskooppi jokaisen potilaan jälkeen 70-prosenttisella isopropyylialkoholilla tai kertakäyttöisellä pyyhkeellä.

Tekniset tiedot:
Pituus: 69 cm
Paino: 232g
Akustinen suorituskyky: 10
Takuu: 2 vuotta

Rintakappale:
Rakenne: Kaksipuolinen - sopii aikuisten ja lasten tutkimiseen
Materiaali: ruostumaton teräs
Kalvotyyppi: nestemäinen, kaikki yhdessä -kalvo
Kalvon halkaisija: Aikuinen: 43 mm / Pediatrinen: 34 mm

Letku:
Rakenne: Kaksoiskanavainen (kaksi akustista kanavaa letkussa)

Kuuntelukaaret:
Korvakappaleiden rakenne: anodisoitu alumiini

Tuotevideo:
Littmann CORE Digitalt Stetoskop
Unboxing and review

• Edistykselliset digitaaliset stetoskoopit
• Voidaan liittää eko-ohjelmistoon
• Jopa 40-kertainen äänenvoimakkuuden vahvistus
• Aktiivinen melunvaimennus
• Vaihda analogisen ja vahvistetun kuuntelutilan välillä
• Kaksipuolinen rintakappale, jossa on kelluva, aina lämmin kalvo ja avoin/suljettu suppilo
• Soveltuu käyttöön sekä aikuis- että lapsipotilailla
• Korkea akustinen herkkyys
• Joustava ja kestävä letku, jossa on kaksi akustista kanavaa
• FDA-hyväksytty ja HIPAA-vaatimukset täyttävä laite

SKU: 10002651-1076-10000

Arvostelut (0)
Näytä 30 päivän hintahistoria