✔ Nopea toimitus
✔ 30 päivän avoin kauppa
✔ Osta nyt, maksa myöhemmin
logo
SuosikitSuosikit
NimikyltitKaiverrettu nimikilpi

Kaiverrettu nimikilpi

11,25 €
(ei sis. ALV:tä)
Teksti
Syötä nimi ja työnimike sekä valitse tekstin väri ja fontti
Tausta
Valitse sopiva tausta
Mallit
Valitse mallit tai lataa teema
Valitse määrä:
Varastossa
-
+
Kokonaissumma:
0,00 €

Me Color4carella haluamme, että voit osoittaa persoonallisuuttasi selkeästi myös töissä. Siksi olemme kehittäneet erilaisia vaihtoehtoja nimikylteistä ja voit suunnitella oman nimikyltin juuri haluamallasi tavalla. Valitse muovi- tai klipsukiinnitin ja haluatko nimikyltin kaiverruksella tai muovilla. Voit valita useista eri väreistä, kuvista ja fonteista tehdäksesi sen mahdollisimman henkilökohtaiseksi. Lisää myös tittelisi meidän nimikyltteihin, kuten sairaanhoitaja, lähihoitaja, lääkäri, tai opiskelija. Aloita oman kaiverretun nimikyltin suunnittelu jo tänään.

 

Miksi ostaa kaiverrettu nimikyltti?

Kaiverrettu nimikyltti meiltä on valmistettu korkealaatuisesta akryylisestä muovilaminaatista. Nimikyltti toimii yhtä hyvin ulkona kuin sisätiloissa, koska ne ovat UV-säteilyltä kestäviä ja säänkestäviä. Se kiinnitetään klipsulla, mikä tarkoittaa, että se istuu tukevasti työvaatteissasi koko päivän ajan ja sinun ei tarvitse olla huolissaan siitä, että se putoaa pois. Kaiverrettu nimikyltti näyttää ja tuntuu ylellisemmältä kuin tavallinen muovinen, joka tuo ylimääräisen yksityiskohdan työhösi.

Ehkä haluat tänään pelkistetyn nimikyltin, jossa on kaiverrus ja huomenna värikkään nimikyltin, niin miksi et tilaisi useita nimikylttejä, jotta voit vaihdella päivästä toiseen?

Nimikylttien toimitusaika on noin 3-6 työpäivää, sillä ne valmistetaan yksilöllisesti juuri sinulle.

Huomaa, että et voi palauttaa nimikylttiä, koska se on tehty nimenomaan sinulle. Varmista siis oikeinkirjoitus ja että teksti on luettavissa taustaa vasten. Älä siksi valitse valkoista tekstiä vaaleaa taustaa vasten tai mustaa tekstiä tummaa taustaa vasten, koska sitä voi olla vaikea lukea.

Mitat: 80x25 mm

Arvostelut
Näytä 30 päivän hintahistoria