✔ Nopea toimitus
✔ 30 päivän avoin kauppa
✔ Osta nyt, maksa myöhemmin
logo
SuosikitSuosikit

Painatus ja kirjonta

Vahvista yrityksesi pukemalla koko tiimisi profiloituihin työvaatteisiin. Me Color4carella voimme auttaa sinua mm. housujen, takkien ja mekkojen viimeistelyssä lisäämällä siihen ainutlaatuisen painatuksen tai kirjonnan. Ota meihin yhteyttä ja kerro räätälöintitarpeistasi, niin autamme sinua luomaan yrityksellesi sopivan painatuksen tai kirjailun.

Kirjonta

Kirjonnassa logosi tai tekstisi lisätään haluttuun vaatteeseen neulan ja langan avulla. Valitse teksti ja fontti, jota haluat käyttää kirjontaan. Kirjontamme on hyvinä kestävää ja kestää hyvin pesua.

Painatus

Painaminen on yksinkertaisempi käsittelytyyppi, jossa painamme logon tai tekstin haluttuun vaatteeseen yleensä liiman ja lämmön avulla. Lähetä meille käsittelypyyntösi, niin autamme sinua kehittämään yrityksellesi sopivan painatuksen.

Asiakaspalvelu

Voit ottaa yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme saadaksesi henkilökohtaista ja tehokasta palvelua. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua mielellään kaikissa kysymyksissäsi ja huolenaiheissasi. Vastaamme sekä puhelimetse että sähköpostitse.

Soita asiakaspalveluun

Soita asiakaspalveluun

Puhelin: tilapäisesti suljettu

Lähetä sähköpostia asiakaspalveluun

Lähetä sähköpostia asiakaspalveluun