✔ Nopea toimitus
✔ 30 päivän avoin kauppa
✔ Osta nyt, maksa myöhemmin
logo
SuosikitSuosikit

Liukumattomat kengät

Meille on erittäin tärkeää, että hoitoalan ammattilaiset voivat olla varmoja työkenkiensä ominaisuuksista ja että ne vastaavat kaikkia alan tarpeita. Jos työskentelet ympäristössä, jossa on usein kosteita lattioita ja liukkaita pintoja, on tärkeä valita liukumattomalla pohjalla varustetut työkengät.

Liukumattomat kengät miehille ja naisille

Liukumattomat kenkämme tarjoavat hyvän pidon ja auttavat sinua pysymään vakaana ja turvassa epävakailla pinnoilla sekä sisällä että ulkona. Meiltä löydät liukumattomat työkengät useilta johtavilta tuotemerkeiltä kuten Birkenstock, Skechers, Wock ja Toffeln. Miesten ja naisten liukumattomissa työkengissämme on ergonomiset jalkapohjat, jotka tarjoavat helpotusta ja tukea jaloille pitkinä työpäivinä. Jos vaadit maksimaalisen mukavuuden ja toiminnallisuuden työkengistäsi, osta liukumattomat työkengät Color4carelta!

Liukumattomat työkengät

Liukumattomat työkenkämme auttavat ehkäisemään työhön liittyviä liukastumisia ja asennosta johtuvaa väsymystä ja tarjoavat samalla optimaalisen mukavuuden koko työpäivän ajaksi. Laajasta valikoimastamme löydät työkengät, joissa on liukumattomat pohjat, jotka on varustettu kääntyvillä ja säädettävillä kantaremmeillä vakauden lisäämiseksi sekä autoklavoitavia malleja ja ESD-hyväksyttyjä työkenkiä. Liukumattomat kenkämme soveltuvat sekä sisä- että ulkokäyttöön, ja niitä on saatavana useissa eri kauniissa väreissä - klassisesta mustasta ihanaan pinkkiin. Kävele turvallisesti, varmasti ja tyylikkäästi Color4caren liukumattomissa työkengissä!

123 osuma(a)

Olet nähnyt 24 123 artikkelista