✔ Nopea toimitus
✔ 30 päivän avoin kauppa
✔ Osta nyt, maksa myöhemmin
logo
SuosikitSuosikit

Hygieniakengät

69 osuma(a)

Olet nähnyt 24 69 artikkelista

Color4caren laajasta terveydenhuollon ammattilaisille suunnatusta kenkien valikoimasta löydät erityyppiset toiminnalliset hygieniakengät, jotka on helppo pitää puhtaana ja jotka täyttävät terveydenhuoltoalan tiukat hygieniavaatimukset.

Toiminnalliset hygieniakengät vaativiin terveydenhuoltoympäristöihin

Hygieniakenkämme tarjoavat maksimaalisen mukavuuden pitkinä työpäivinä, ne on valmistettu kestävistä materiaaleista ja niissä on runsaasti käytännöllisiä yksityiskohtia. Täältä löydät sellaisten tunnettujen valmistajien kuten Birkenstockin, Toffelnin ja Wockin puukengät, muovikengät ja muovisandaalit, joissa kaikissa on huomioitu laatu, mukavuus ja toimivuus. Valikoimassamme olevissa hygieniakengissä on liukumattomat pohjat, hyvä istuvuus ja erinomainen hengittävyys, jotka takaavat maksimaalisen mukavuuden pitkiä päiviä jaloillaan tekeville hoitoalan ammattilaisille. Tarjoamme myös antistaattisia ja ESD-hyväksyttyjä muovikenkiä, jotka suojaavat sinut staattiselta sähköltä.

Värikkäät muovikengät ja -sandaalit miehille ja naisille

Color4care-verkkokaupassa on tarjolla hygieniakenkiä useissa eri kauniissa väreissä, mikä tuo väriä hoitotyöhön ja ilahduttaa samalla potilaita ja työkavereita. Työkengissämme, muovisandaaleissamme ja muovikengissämme on panostettu maksimaaliseen toiminnallisuuteen, mutta se ei suinkaan tarkoita, että olisimme tinkineet tyylistä ja muotoilusta. Täältä löydät helposti tyylikkäät, laadukkaat hygieniakengät, joissa on toimivia ja käytännöllisiä yksityiskohtia. Tarjoamme muovikenkiä, joissa on vakauttava kantapäähihna mukavan istuvuuden takaamiseksi, malleja, joissa on irrotettava sisäpohja puhdistamisen helpottamiseksi, sekä hygieniakenkiä, joissa on ylimääräiset tuuletusreiät varmistamassa, että jalkasi pysyvät viileinä ja raikkaina koko työpäivän ajan. Hygieniakengät sopivat täydellisesti terveydenhuollon ammattilaisille, jotka työskentelevät steriilissä ja tiukkoja hygieniavaatimuksia noudattavassa ympäristössä. Monet muovikengistämme ja muovisandaaleistamme voidaan pestä koneessa, ja ne on helppo puhdistaa pelkällä saippualla ja vedellä. Tarjoamme myös korkealaatuisia autoklavoitavia muovikenkiä. Jos etsit kestäviä työkenkiä vaativiin terveydenhuoltoympäristöihin - osta hygieniakengät Color4carelta!