✔ Nopea toimitus
✔ 30 päivän avoin kauppa
✔ Osta nyt, maksa myöhemmin
logo
SuosikitSuosikit

MBT

MBT on luonut toiminnallisia kenkiä työhön ja arkeen 20 vuoden ajan. MBT kengät vaikuttavat positiivisesti koko kehoon ja asentoon, lihakset ovat aktivoituneet, nivelet vapautuvat, verenkierto ja aineenvaihdunta paranevat.

MBT kengät terveydenhuollon ammattilaisille

Kävely litteillä kengillä tasaisilla lattioilla passivoi kehoa ja aiheuttaa vakauttavien lihasten heikkenemistä ja menettämistä. Asento ja kävely muuttuvat ja aiheuttavat tarpeettoman rasituksen selässä. MBT kengät luovat luonnollisen pystyasennon, lievittävät selkääsi ja niveliäsi ja lisäävät lihasten toimintaa. Ne eroavat paljon säännöllisistä työkengistä, koska ne muistuttavat kävelyä paljain jaloin luonnollisilla pinnoilla - erittäin miellyttävä ja positiivinen haaste koko keholle. MBT työkengät on suunniteltu jäljittelemään lempeää luonnollista askelta pehmeillä ja vaihtelevilla pinnoilla, jotka aktivoivat kehon lihakset.

MBT kengät tarjoavat treeniä ilman liikuntaa

Ainutlaatuinen pyöreä pohjarakenne antaa terävämmän asennon, lisää lihasten toimintaa ja vapauttaa selkää ja päätä. MBT kengät luovat hieman epävakaan pinnan, joka tekee tasapainon löytämisestä helppoa. Syvät vakauttavat lihakset viedään heti työhön ja keho vahvistuu sisä- ja ulkopuolelta. Tällä yksinkertaisella tavalla vältetään passiivisempi vartaloasento, johon säännöllinen kenkien käyttö usein johtaa.

Kenelle MBT kengät sopivat?

MBT kengät voivat olla lähes kaikkien käytössä, mutta jos sinulla on jalkojen tunnepuutos (esim. vaikeassa diabeteksessa), emme suosittele näitä kenkiä. Jos sinulla on aktiivisia levyjen murtumia, sinun on tiedettävä, ovatko ne kipeitä vai ovatko murtumat lieviä. Jos ne ovat kipeitä - MBT kengät eivät ole sinua varten. Työkengät ovat hyvät sinulle, jolla on kouristuksia, ylikuormitusta, astroja tai vaivaisenluu.

Alussa ei ole harvinaista, että monet kokevat arkuutta ja kevyttä kireyttä vyötärö-, reisi-, istuin-, selkä- ja vatsalihaksissa. Se on merkki siitä, että taustalla olevat lihakset aktivoituvat jaloista niskaan asti. Siksi ota rauhallisesti alussa ja käytä kenkiäsi vain 20-30 minuuttia kerrallaan, minkä jälkeen lisää päivittäistä käyttöä vähitellen. Asteittaisen säädön jälkeen, joka voi kestää jopa 14 päivää, kengät voivat olla käytössäsi koko päivän, seitsemän päivää viikossa. Lisääntynyt lihasaktiviteetti johtaa myös lisääntyneeseen verenkiertoon, joka aiheuttaa hikoilua enemmän kuin tavallisesti. Tämä yleensä katoaa hetken ajan kuluttua.

MBT - maailman johtava toiminnallinen kenkä

Yritys MBT lanseerattiin vuonna 1996 ja sen jälkeen se on menestynyt maailmanlaajuisesti. MBT työkengät havaittiin nopeasti niiden koko kehoon suuntautuvan positiivisen vaikutuksen ansiosta. Kyseisiä kenkiä ovat saatavilla eri malleissa, ja niitä käytetään työhön, vapaa-aikaan ja urheiluun. Kengät luokitellaan myös lääketieteellisen luokan ykköstuotteiksi EU:n alueella, ja ne ovat usein fysioterapeuttien ja lääkäreiden suosiossa luoden tukea ja vähentäen selkä-, lantio- ja polviongelmia. MBT on ainoa fysiologinen kenkä, joka on yli 40 tutkimusten kautta dokumentoinut kengän myönteisiä vaikutuksia. MBT kengät luovat luonnollisen tasapainon ja aktiivisemman jokapäiväisen elämän lisäten siten hyvinvointiasi.

MBT Walking

Activate

MBT:n matalin pohjarakenne, jossa on vähiten kaarevuutta ja iskunvaimennusta.

Dynamic

MBT:n keskitason rakenne, jossa on kohtalainen pohjan pyöristys ja kohtalainen iskunvaimennus.

Performance

MBT:n korkein pohjarakenne, maksimaalinen pyöreys ja iskunvaimennus.

MBT Running

Fast

Erittäin kevyt ja mukava pohjarakenne helpottaa liikkumista ja iskunvaimennusta.

Performance

Pohjarakenne, jossa on tehokkaampi tuki ja parannettu vaimennus. Askelkehitys keskijalkaterästä etujalkaterään ja optimaalinen mukavuus.

Cushioning

Pohjarakenne, jossa on maksimaalinen iskunvaimennus, joka sopii hyvin niille, jotka tarvitsevat erityisen mukavan lenkkarin.