✔ Nopea toimitus
✔ 30 päivän avoin kauppa
✔ Osta nyt, maksa myöhemmin
logo
SuosikitSuosikit
star
0 (0 reviews)

Muki - Uloste

10,44 €
(ei sis. ALV:tä)
Valitse määrä:
Varastossa
-
+
Kokonaissumma:
0,00 €

Kahvikuppien hukkuminen työpaikalla ei ole uusi ilmiö, mutta ei huolta - valikoimastamme löydät upeita persoonallisia mukeja, jotka sopivat täydellisesti terveydenhuollon ammattilaisille. Piristä työpäivääsi pirteillä mukeillamme.

Sairaanhoitajien työpäivät saattavat olla kiireisiä, joten kahvitauot tulevat tarpeeseen. Istahda alas ja nauti kuppi kuumaa tyylikkäistä mukeistamme, jotka piristävät kahvitaukojasi. Motivoi itseäsi ja työtovereitasi näillä persoonallisilla mukeilla.

Mukeissa on piirroksia, jotka ovat sekä opettavaisia että motivoivia. Mukit herättävät kiinnostusta ja keskustelua kahvihuoneessa. Valikoimastamme löydät useita erilaisia malleja, jotka ovat omiaan terveydenhuollon parissa työskenteleville.

Muki on myös erinomainen lahjaidea. Osta kiitollisuudenosoituksesi jollekin josta välität, tai osta itsellesi ja levitä iloa kahvihuoneeseen.

Color4caren mukeilla voit näyttää olevasi ylpeä ammatissasi.

Yhdistele valikoimamme muiden värikkäiden ja persoonallisten tuotteiden kanssa. Persoonallisia tuotteita persoonallisille ihmisille. Me Color4carella haluamme osoittaa arvostavamme terveydenhuollon ammattilaisia. Työsi on tärkeää monille ihmisille. Osoitamme kiitollisuutta tarjoamalla värikkäitä, persoonallisia ja pirteitä tuotteita hoitoalan ammattilaisille.

Tietoa tuotteesta:

  • Tyylikäs muki ainutlaatuisella kuviolla
  • Astianpesukoneen ja mikroaaltouunin kestävä
  • Mielenkiintoa herättävä design
  • Motivoivat ja modernit kuvioinnit

SKU: 10000337-1000-10000

Arvostelut (0)
Näytä 30 päivän hintahistoria