✔ Nopea toimitus
✔ 30 päivän avoin kauppa
✔ Osta nyt, maksa myöhemmin
logo
SuosikitSuosikit

Nordiska

Saksalainen valmistaja Nordiska on vuodesta 1978 lähtien kehittänyt ja valmistanut erityisesti terveydenhuollon ammattilaisille tarkoitettuja työkenkiä

Nordiska - erityisesti terveydenhuollon ammattilaisille suunnitellut työkengät

Tuotemerkin perustaja Ralph Pfeiffer oli koulutukseltaan ortopediteknikko, ja 1970-luvun lopulla hän loi Nordiskan ensimmäiset puukengät, joita alettiin myydä terveydenhuollon ammattilaisille Saksassa. Pfeifferin intohimo tuoda helpotusta terveydenhuollon ammattilaisille, jotka auttavat ja hoitavat muita, on nyt siirtynyt hänen kolmelle pojalleen. Ralph Pfeifferin pojat johtavat nyt Nordiskaa ja myyvät yrityksen tuotteita vuosittain yli 25 maahan ympäri maailmaa.

Toiminnalliset puukengät Nordiskalta

Nykyään Nordiska tarjoaa laajan valikoiman terveydenhuollon ammattilaisille tarkoitettuja tuotteita. Vaikka yrityksen tuotevalikoima on kasvanut vuosien varrella, toimivat ja mukavat puukengät ovat edelleen yksi sen painopistealueista. Alkuperäinen puukenkämalli on kehittynyt moderniksi ja käytännölliseksi puukengäksi, jossa on anatomiset pohjalliset, liukumattomat pohjat, antistaattiset ominaisuudet ja hyvä hengittävyys. Color4carella on tarjolla runsaasti Nordiskan puukenkämalleja useissa tyylikkäissä väreissä. Kaikki mallit kestävät pesun korkeissa lämpötiloissa ja tarjoavat tehokkaan tuen ja optimaalisen mukavuuden niille, jotka viettävät suuren osan työpäivästään jaloillaan.