✔ Nopea toimitus
✔ 30 päivän avoin kauppa
✔ Osta nyt, maksa myöhemmin
logo
SuosikitSuosikit

Hoitokengät

Laajasta terveydenhuollon ammattilaisten työkenkien valikoimastamme löydät mukavat, käytännölliset ja edulliset kengät sekä miehille että naisille. Tarjolla on klassisia hoitokenkiä, puukenkiä ja tossuja modernilla ja tyylikkäällä muotoilulla.

Hoitokengät naisille ja miehille

Tarjoamme hoitokenkiä, joissa on maksimaalinen mukavuus ja toimivuus, ja jotka tarjoavat kivasti tukea jaloillesi pitkinä työpäivinä. Valittavana on malleja, joissa on tai ei ole kantapäätä vakauttavaa hihnaa, kuten myös useita värejä ja ihania kuvioita. Täältä löydät oman Beez-tuotemerkkimme värikkäät terveydenhuollon kengät, jotka noudattavat klassisen klogin muotoilua, mutta joissa on modernimpi ulkoasu ja optimaalinen mukavuus. Monet Beezin terveydenhuollon kengistä valmistetaan käsityönä Ruotsissa, ja kaikki mallit on suunniteltu erityisesti vastaamaan terveydenhuoltoalan kovia vaatimuksia.

Optimaalista mukavuutta Color4care-hoitokenkien ja -tossujen avulla

Hoitokengissämme on vakaa pohja, joka antaa tukea pitkinä työpäivinä. Tarjoamme Beezin terveydenhuollon kenkiä ja tossuja, joissa on kaksi erityyppistä jalkapohjaa: puuviilutetut pohjalliset vakautta ja tukea varten ja mokkanahkaiset pohjalliset niille, jotka arvostavat pehmeämpää mukavuutta. Kaikki valikoimamme mallit on helppo pyyhkiä ja pitää puhtaana, ne ovat erittäin hengittäviä ja tarjoavat optimaalisen mukavuuden. Monissa mukavissa ja edullisissa terveydenhuollon kengissämme on myös vahvistettu kärki suojaamassa jalkaa kevyiltä iskuilta. Tarjoa jaloillesi oikeanlaista tukea, helpotusta ja mukavuutta Color4caren värikkäillä hoitokengillä!

136 osuma(a)

Olet nähnyt 24 136 artikkelista