✔ Nopea toimitus
✔ 30 päivän avoin kauppa
✔ Osta nyt, maksa myöhemmin
logo
SuosikitSuosikit

ID-korttipidike

35 osuma(a)

Olet nähnyt 24 35 artikkelista

Jotta voisit löytää helposti oikean ID- ja kulkukorttisi arkikiireen keskellä, Color4care on luonut laajan valikoiman käteviä henkilökorttipidikkeitä useissa eri malleissa ja väreissä.

Kätevät henkilökorttipidikkeet kaulanauhalla

Tarjoamme mm. korttipidikkeitä tyylikkäällä kaulanauhalla sekä jojo-mallisia korttipidikkeitä, jotka on helppo kiinnittää työasuun, taskuun tai housuihin. Henkilökorttipidikkeemme on suunniteltu helpottamaan hoitajien työarkea, johon kuuluu monien henkilökorttien ja kulkukorttien kantamista. Värikkäät muovitaskulliset korttipidikkeemme suojaavat kortin herkkää magneettijuovaa kovalta kulutukselta, ja niiden läpinäkyvä etuosa suojaa korttia muutenkin. Kätevissä jojo-korttipidikkeissämme on pitkä nauha, jonka avulla voit helposti vetää ulos kulkukortteja ja henkilökortteja luettavaksi ja skannattavaksi.

Värikkäät henkilökorttipidikkeet Color4care-verkkokaupassa

Color4caren henkilökorttipidikevalikoimasta löytyy useita eri malleja ja paljon ihania värivaihtoehtoja. Korttipidikkien nauhat ovat usein kivan eloisissa väreissä, joten niiden avulla voit pitää kaikki korttisi kätevästi samassa paikassa ja lisätä samalla väriä työasuusi. Jojo-korttipidikkeemme ovat myös saatavana eri väreissä, sekä kimalteella tai ilman, joten ne tuovat kivan vivahteen terveydenhuollon ammattilaiseen työasuun. Henkilökohtaisilla korttipidikkeillämme voit pitää korttisi järjestyksessä kiireisinä päivinä ja lisätä samalla työvaatteisiisi oman leimasi ja ilmaista henkilökohtaista tyyliäsi. Tilaa käytännöllinen ja värikäs henkilökorttipidike Color4carelta!